Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

27. Türk Boyları Şöleni Muhteşem Gala Gecesiyle Sona Erdi

Yalova Folklor Eğitim Merkezi (YAFEM) tarafından bu yıl 27.'si düzenlenen Türk Boyları Kültür Şöleni, Yalova Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen muhteşem gala gecesiyle sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
27. Türk Boyları Şöleni Muhteşem Gala Gecesiyle Sona Erdi

Bu yıl 27’ncisi düzenlenen Türk Boyları Kültür Şöleni düzenlenen muhteşem gala gecesi ile sona erdi. Gala gecesine Azerbaycan, Bosna-Hersek, Kabardey, Kuzey Makedonya, Romanya, Kuzey Osetya, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Sancak, Yakutistan, Güney Osetya, İran Türkleri, Kırgızistan, Irak Türkmenleri, Gagauzya ve Doğu Türkistan'dan gelen ekipler katıldı. Ekipler, çeşitli halk oyunları ve müzik gösterileriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Gecenin sonunda Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, ekiplere plaket takdim etti ve yaptığı konuşmada şunları söyledi: "YAFEM'in 27.sini düzenlediği Türk Boyları Kültür Şöleni ile dünya üzerindeki akrabalarımızı Yalova'mızda misafir etmek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Kentimizin kültür sanat hayatına büyük katkı sunan bu güzel organizasyon için YAFEM'e, performanslarıyla bizlere güzel bir kültür ve sanat gecesi yaşatan ekiplerimize ve emeği geçen herkese şahsım ve Yalovalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum."

YAFEM Başkanı Özer Koyuncu da geceye destek veren herkese teşekkür ederek, "Seneye daha güzel bir organizasyon gerçekleştireceğiz" dedi.

Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi ve çeşitli kurumların destekleriyle gerçekleştirilen Türk Boyları Kültür Şöleni, dünya üzerindeki Türk boylarını bir araya getirerek, kültürel bağları güçlendirdi ve Yalova'nın kültür sanat hayatına büyük bir katkı sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.