Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tüm Sanayi Kuruluşlarına Hizmet Verecek”

Yalova Makine İhtisas OSB içerisinde çok amaçlı bir konferans salonu inşa edildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir salonun sadece OSB içerisindeki fabrikalara değil ildeki tüm sanayi kuruluşlarına hizmet ereceğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Tüm Sanayi Kuruluşlarına Hizmet Verecek”

Yalova’ya önemli bir istihdam, üretim ve ekonomik katkı sağlayacak olan Yalova Makine İhtisas OSB, kurulum çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. OSB bünyesinde açılan dev üretim tesisleri için gerekli alt ve üst yapı ile sosyal ünitelerin yapımı da devam ediyor. Bu kapsamda, OSB bünyesinde yer alan fabrikaların kullanımı için içerisinde eğitim, seminer ve toplantı salonlarını barındıran çok amaçlı toplantı ve konferans salonu hizmete girdi.

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, bu salonun sadece OSB bünyesindeki fabrikalara değil, ildeki tüm sanayi kuruluşlarına da hizmet vereceğini ifade etti. Özdemir, "Konferans salonumuzun üst katında; eğitim, seminer ve toplantı organizasyonları için geliştirdiğimiz çok amaçlı toplantı salonumuzu tamamlayarak Yalova’mızın ve sanayi kuruluşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı uğurlu olsun," dedi.

Yeni hizmete giren çok amaçlı toplantı ve konferans salonu, bölgedeki sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol oynayacak. Eğitim ve seminerler için modern olanaklar sunan bu salon, Yalova’nın sanayi alanındaki gelişimine de büyük katkı sağlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.