Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demiryürek, Çiçekçilik Fuarının Açılışına Katıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Sakarya’da düzenlenen PSB Anatolia 2024 Fuarı'nın açılışına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Demiryürek, Çiçekçilik Fuarının Açılışına Katıldı

Fuarda, Yalova’da yeniden düzenlenecek Çiçekçilik Fuarı ve Çiçek Festivali’nin müjdesini verdiler.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Sakarya'da gerçekleştirilen 7. PSB Anatolia 2024 Fuarı’nın açılış törenine katıldı. Fuarda Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Akgün Altuğ ve diğer protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelesini kesen Demiryürek ve Becan, fuara katılan stantları gezerek katılımcılarla görüş alışverişinde bulundu. Becan ve Demiryürek Yalovalı çiçek üreticilerinin stantlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmediler.

Yalova Çiçek Festivali ve Fuarı İçin Müjdeli Haber

Fuarda, Yalova’nın Türkiye’de çiçekçilikte önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken Cemil Demiryürek ve Tahsin Becan, Yalova’da yıllar önce düzenlenen Çiçekçilik Fuarı ve Çiçek Festivali’nin 2025 yılında yeniden hayata geçirileceğini müjdeledi. Demiryürek, "Yalova’nın çiçekçilikte ülkemizin en önemli merkezlerinden biri olduğunu vurgulamak istiyoruz. Bu kapsamda, Yalova’da Çiçek Festivali’ni ve Çiçekçilik Fuarı’nı yeniden düzenleyerek, sektörümüzün gelişimine ve şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağız" dedi.

Tahsin Becan ise, bu tür organizasyonların Yalova’nın çiçekçilikteki potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtacağını ve ekonomik anlamda da şehre önemli getiriler sağlayacağını belirterek,  "Yalova’nın çiçekçilikteki haklı ününü tekrar canlandırmak için bu tür etkinlikler büyük bir fırsat olacak. Yalova Çiçek Festivali ve Fuarı, hem sektörel hem de turistik anlamda Yalova’ya büyük katkılar sunacak," ifadelerini kullandı.

Sakarya’da gerçekleştirilen PSB Anatolia 2024 Fuarı, peyzaj, süs bitkileri, bahçe sanayisi ve kentsel donatılar alanında Türkiye’nin en büyük fuarlarından biri olarak dikkat çekiyor. Fuar, sektördeki yeniliklerin ve gelişmelerin sergilendiği, iş bağlantılarının kurulduğu önemli bir platform olarak öne çıkıyor. Fuarda çok sayıda çiçek üreticisi de açtıkları stantlarla yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.