Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erasmus+ 2024 Hibe Dönemi Akreditasyon Programları Başladı

Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşen Erasmus+ 2024 Hibe Dönemi Akreditasyon Programları Başlangıç Toplantısında, programın hedefleri ve yenilikleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Erasmus+ 2024 Hibe Dönemi Akreditasyon Programları Başladı

Toplantıya Yalova’daki konsorsiyum üyesi okulların yönetici ve öğretmenleri katıldı.

2024 Hibe Dönemi Erasmus+ Akreditasyon Programları başlangıç toplantısı, 12 Eylül 2024 tarihinde Yalova Uygulama Otelinde gerçekleştirildi. Toplantıya, konsorsiyum üyesi okulların yönetici ve öğretmenleri katılım gösterdi.

Toplantıda, 2024 yılı Erasmus+ Akreditasyon Programı hedefleri, akreditasyon süreçleri ve başvuru aşamasında getirilen yenilikler katılımcılarla paylaşıldı. Programın açılış konuşmalarının ardından, uluslararası işbirliklerini daha etkili hale getirebilmek adına yapılacak çalışmalar üzerine detaylı bilgiler verildi. Konsorsiyum üyesi okullara yönelik proje tanıtımları yapılarak, başlangıç aşamasında yapılması gereken iş ve işlemler masaya yatırıldı.

Toplantıya başkanlık eden Yalova Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kalkan, programın önemine vurgu yaparak katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Erasmus+ programı kapsamında yürütülecek projelerle ilgili yapılan görüş alışverişi, okulların program sürecine hazırlıklarını hızlandırmaları açısından büyük önem taşıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.