Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Acar Okulları Ziyaret Etti

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar başlayan 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı dolayısıyla ilçedeki okulları gezerek öğrenci ve öğretmenlere hayırlı ve başarılı bir yıl dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başkan Acar Okulları Ziyaret Etti

Eğitime verdiği desteklerle de dikkatleri üzerine çeken Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Pazartesi günü çalan ilk ders zili ile start alan eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret etti. Okulları gezen ve okul yöneticileri ile istişarede bulunan Acar, okulların sorunları ve taleplerinin karşılanması noktasında neler yapabileceklerini öğrendi. Ardından sınıflara giren ve öğrencilerle öğretmenlere hayırlı bir eğitim ve öğretim yılı dileyen Acar, öğrencilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Geleceğin teminatı çocuklar ve gençlerin en iyi şartlarda eğitim almalarını önemsediğini belirten Acar, “Yarınlarımızın teminatı olan yavrularımız gelecek vizyonu ve bunun gereklerine uygun bir şekilde yetişmeliler. Bunu yaparken çocuklarımızın manevi ve milli değerleri ile donanması da bir o kadar büyük önem taşımaktadır. Biz de Termal Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi eğitime bu yıl da gereken tüm desteği vereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.