Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akmeşe'den Altınova Anadolu Lisesi İnşaatında İnceleme

Yapımı devam eden Altınova Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunan Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Akmeşe'den Altınova Anadolu Lisesi İnşaatında İnceleme

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, ilde yapımı devam eden Altınova Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak ile birlikte inşaat alanını ziyaret eden Akmeşe, çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı ve okulun belirtilen ihale sürecinde tamamlanmasını istedi.

Eğitimde Kalite ve Hızlı Hazırlık Vurgusu

2023/2024 eğitim-öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Akmeşe, eğitim camiasının vakit kaybetmeden bir sonraki eğitim-öğretim yılına hazırlanmaya başladığını ifade etti. Akmeşe, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi ortamda en iyi eğitimi verme çabası içerisindeyiz," dedi. Ayrıca, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı.

Yeni Eğitim Yılına Hazırlıklar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, inşaatı devam eden Altınova Anadolu Lisesi'nin tamamlandığında 2024-2025 eğitim-öğretim yılında öğrencilerini karşılamasını planladıklarını belirtti. Akmeşe, "Okullar kapandı ancak yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Altınova Anadolu Lisesi'nin inşaatını ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık," diye konuştu.

Altınova Anadolu Lisesi inşaatının ihale sürecine uygun şekilde ilerlemesi ve belirtilen tarihlerde tamamlanması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.