YTSO Üyelerine İndirim Müjdesi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) üyeleri, Maxwell Resort Hotel & Spa ile yapılan işbirliği sayesinde otel konaklamalarında yüzde 15 indirimden faydalanabilecek. İndirim, 18 Eylül - 31 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 11:03
yalovamiz.com

YTSO, üyelerine sunduğu avantajları artırmaya yönelik işbirliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Maxwell Resort Hotel & Spa arasında bir indirim protokolü imzalandı. Protokole göre YTSO üyeleri, otel konaklamalarında online fiyatlandırma üzerinden yüzde 15 indirim kazanacak.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, işbirliğinin Yalova turizmini canlandırmak ve üyelerine katkı sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti. Demiryürek, "Üyelerimizin iş ve sosyal hayatlarına katkı sağlayacak bu tür işbirliklerine devam edeceğiz. Maxwell Resort Hotel & Spa ile yaptığımız bu anlaşma sayesinde üyelerimiz özel indirimlerden yararlanarak kaliteli hizmet alabilecek," dedi.

18 Eylül - 31 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim protokolü, YTSO üyelerine ekonomik konaklama fırsatları sunarken aynı zamanda bölgedeki turizmi desteklemeyi hedefliyor.