Yalova Turizmi Tartışıldı

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Yalova Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, TÜRSAB BYK Başkanı Başol Haraç'ı makamında ziyaret ederek Turizm politikaları, Armutlu, Termal kaplıcaları ve sağlık turizmi, Ortadoğu pazarı konularında görüş alışverişinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

TÜRSAB BYK Başkanı Başol Haraç makamında AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Yalova Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali'yi ağırladı. Ziyarette Yalova Turizmi ve güncel Turizm konuları görüşüldü. Ziyarette ayrıca Yalova'nın turizm politikaları, Armutlu, Termal kaplıcaları ve sağlık turizmi, Ortadoğu pazarı, ilçelerdeki turizm hareketleri ve yeni turizm yatırımları, Osmangazi köprüsünün, Yürüyen Köşk ile beraber Yalova tanıtımında ön plana çıkarılması, günübirlik turizmin geliştirilmesi ve turizm çeşitliliği, turizm enformasyon ofisi yerinin iyileştirilmesi, Kültür Turizm İl Müdürlüğünün yer ihtiyacı, Yalova otobüs terminalinin daha verimli kullanılması, Yalova'nın stratejik tanıtım programı, 2018 yılı takvimi içinde dahil olunacak ulusal ve uluslararası fuarlar, Yalova Turizm Birliği (YATUP) çalışmalarına katkı verilmesi ve birliğin katılımcı üye profilinin genişletilerek birlik çatısı altında 'Yalova Turizmi ve Gelecek Turizm Stratejisi' üzerinde çalışmalar yapılması konuları değerlendirildi.

TÜRSAB BYK Başkanı Başol Haraç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Yalova Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali'ye teşekkür etti.