Yalova Arı Yetiştiricileri Birliği’nin Yeni Yönetimi Belli Oldu

Yalova Arı Yetiştiricileri Birliği’nin olağan genel kurulunda Hakan Gündüz başkanlığa seçildi. Birlik, arıcılık sektörünün sorunlarına ve çözümlerine odaklanacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova Arı Yetiştiricileri Birliği, olağan genel kurulunu Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Konferans Salonu’nda yaptı. Genel kurula 365 üyeden 140’ı katıldı. Divan başkanlığını Mustafa Yıldız’ın yaptığı genel kurulda, birliğin gelir-gider ve faaliyet raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Genel kurulda seçim de yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Hakan Gündüz birliğin yeni başkanı oldu. Yönetim kurulunda Sultan Mustafa Yıldız, Ahmet Yavuz, Hüseyin Aydın, Ahmet Sefer Özkan, Ramazan Özdemir ve Gökçe Abatay yer aldı. Denetim kurulu ise Mesut Karadeniz, Süleyman Habiboğlu ve Hasan Kandemir’den oluştu.

Genel kurul sonrasında Merkez Birliği delegeliklerine ise Sultan Mustafa Yıldız, Hakan Gündüz, Erol Kocatepe, Mustafa Alaybeyoğlu, Mürşit Korkut ve Metin Çiftçi seçildiler.

Yeni başkan Hakan Gündüz, yaptığı konuşmada, arıcılık sektörünün sorunlarına ve çözümlerine odaklanacaklarını belirterek, üyelerine ve seçime katılanlara teşekkür etti. Gündüz, “Arıcılık bizim için hem bir gelir kaynağı hem de bir tutku. Bu nedenle arıcılığı geliştirmek ve korumak için çalışacağız. Birliğimizin faaliyetlerini daha etkin ve verimli bir şekilde sürdüreceğiz. Üyelerimizin hak ve menfaatlerini savunacağız. Arıcılık sektörünün sorunlarını gündeme getirecek ve çözüm önerileri sunacağız. Merkez Birliği ile iş birliği içinde olacağız. Arıcılıkla ilgili eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri yapacağız. Arıcılığın yaygınlaşması ve kaliteli ürün elde edilmesi için projeler üreteceğiz” dedi.