Vali Erol Hatay’dan Yalova’ya Selam Gönderdi

Hatay’da koordinatör vali olarak görevlendirilen Yalova Valisi Muammer Erol, görev bölgesinden tüm Yalovalılara hayırlı bayramlar diledi. Vali Erol, deprem bölgesinde yaraların sarılması adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerinin de altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova Valisi Muammer Erol Hatay’dan Yalova’ya selam gönderdi. Bayramda da koordinatör vali olarak görevlendirildiği Hatay’da görev yapmaya devam edeceğini hatırlatan Yalova Valisi Muammer Erol, “Tüm Yalova halkının mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarım. Bu bayramı Yalova’dan uzakta geçiriyoruz. Ama gönlümüz Yalova ve Yalova halkı ile birlikte” dedi.

Yaraları sarmaya çalışıyoruz Hatay’ın depremden ciddi şekilde zarar gördüğünü dile getiren Vali Erol, “Devletimiz tüm imkanları ile depremin yaşandığı ilk andan beri afet bölgesinde. Devletimiz tüm kurumları ile buradaki yaraları sarmaya çalışıyor. Biz de Yalova olarak Hatay’dayız ve burada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Depremin ilk anında bölgeye ilk ulaşan illerden birisi de Yalova’ydı. Yalova halkı da bu konuda ne kadar hassas olduğunu yardımları ile ortaya koydu” dedi.

“Depreme karşı tüm tedbirleri aldık” Yalova’nın da depremle her zaman karşı karşıya olduğunu hatırlatan Vali Erol, “Yalova’da fay hattında olan, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni yaşamış ve beklenen İstanbul Depremi’nden de etkilenecek bir il. Bu noktada Yalova’nın depreme hazır olmasını sağlamak adına tüm kurumlarımızla önlemlerimizi aldık ve planlamalarımızı yaptık. Bunları yaparken yaşanan depremlerden de dersler aldık. Ama deprem yaşanmadan aldığınız önlemlerin ne denli yeterli olduğunu bilemiyorsunuz. Biz elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyduk. Allah Yalova’mıza da ülkemizin diğer illerine de bir daha deprem acısı yaşatmasın” diye konuştu.