Tutuk Muhtarlarla İftarda Buluştu

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu. Tutuk, muhtarların yerel yönetimlerin en önemli çarklarından birisi olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova Belediyesi’nin düzenlediği iftar programları devam ediyor. Bu kapsamda Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Yalova Muhtarlar Derneği’ne üye mahalle ve köy muhtarları katıldı. Masaları tek tek dolaşan Tutuk, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Tutuk, muhtarların yerel yönetimlerdeki rolüne değindi. Tutuk, Konuşmasında, “Muhtarlarımız, yerel yönetimlerin en önemli çarklarından birisidir. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini ilk elden dinleyen ve çözüm üretmeye çalışan kıymetli kardeşlerimizdir. Biz de belediye olarak muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dikkate alarak hizmetlerimizi planlıyoruz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” Sözlerine yer verdi.

Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir de kendilerine iftar yemeği düzenleyen Mustafa Tutuk’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a bizleri unutmadığı ve böyle güzel bir iftar yemeği verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Bizler de belediyemizle işbirliği içinde çalışarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. İftar yemeğine AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili ve milletvekili adayı Meliha Akyol, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Erhan Dede, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de katıldı.