Tartıştığı Oğlunu Pompalı Tüfekle Öldürdü

Yalova’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde baba Nizamettin Ölger, tartıştığı 36 yaşındaki oğlu Ramazan Ölger’i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 11:36
yalovamiz.com

Yalova Belediyesinde çalıştığı öğrenilen Ramazan Ö. (36), iddiaya göre aile içi bir anlaşmazlığı konuşmak amacıyla gittiği evde tartıştığı babası Nizamettin Ö. (60) tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

3’ü erkek,2’si kız babası olan Nizammetin Ö. ile en büyük oğlu bir çocuk babası Ramazan Ö. ile gece yarısı Bağlarbaşı Mahallesi Rüya Sokakta aile içi tartışma yaşandı.

İddiaya göre, babası ile görüşmek için baba evine giden Ramazan Ö., ile babası  arasında evin bahçesinde çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Yaşanan arbede sırasında baba Nizmattin Ö., pompalı tüfekle ateş etti. Pazarcılık yaptığı belirtilen Ramazan Ö., başına isabet eden saçmalar nedeniyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı ile adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde Ramazan Ö'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Ramazan Ö.nün cenazesi Yalova Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken Nizamettin Ö. gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden Ramazan Ö.’in cenazesi bugün öğle namazından sonra Bağlarbaşı Mahallesi Hz.Ali Camiinden kaldırılacak