Sorunların Çözümüne Katkı Sunacağız

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret eden Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, Yalova’nın sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümüne katkı sunmak adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 10:24
yalovamiz.com

Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Yalova'nın gelişimine katkı sağlayacak projeler ve çözüm önerileri ele alındı. Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, Yalova’nın sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Yalova’ya faydalı işler yapmak için buradayız. Kentin tüm kesimlerinin taleplerini dikkate alarak, sürdürülebilir projeler üretmeye devam edeceğiz. Yalova’yı daha ileriye taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” dedi. Engin, Kent Konseyi’nin toplumla yakın temas kurarak şehrin gelişimine yönelik önemli adımlar atmayı planladığını da sözlerine ekledi.

Vali Dr. Hülya Kaya ise Kenan Engin’in çevreye duyarlı yaklaşımını takdirle karşıladığını ifade ederek, “Kent Konseyi’nin liderliğinde, Yalova’nın geleceğine katkı sağlayacak projelere imza atacağımıza inanıyorum. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Görüşmenin sonunda Vali Kaya, nazik ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi heyetine teşekkür ederek, Yalova’da kurumlar arası iş birliğinin önemini bir kez daha hatırlattı.