Şehitlik İl Özel İdaresi'ne Devredildi

Yalova Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısına yapılan ilk oturumla başladı. Oturumda Yalova Şehir Mezarlığında bulunan Asker Şehitliği'nin bakım onarım çalışmalarını yapma yetkisi İl Özel İdaresi'ne devredildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova Belediyesi Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Vefa Salman başkanlığında yapılmaya başlandı. Toplantının ilk oturumu İmar Komisyonuna sevk edilecek olan konuların okunması ve komisyona sevkinin oylanması ile başladı. Öte yandan İsim Komisyonuna sevk edilecek konularda ilk oturumda görüşülmek üzere komisyona sevk edildi.

Şehidin adı sokağa verildi Belediye Meclisinde isim komisyonuna sevk edilen talepler arasında yer alan Kirazlı Köyü'ndeki Ayazma Sokağın adının Şehit Muhammet Türker adının verilmesi konusu ise AK Parti Grup Başkanı Kasım Avar'ın konunun hemen görüşülmesi talebi üzerine hemen oylanarak kabul edildi. Alınan karara göre Ayazma Sokağın adı Şehit Muhammet Türker olarak değiştirildi.

Meclis Bugün Komisyonları belirleyecek Yalova Belediye Meclisi bugünkü oturumunda ise komisyonları belirleyecek. Encümen ve komisyonlarda yer alacak üyeler CHP ve AK Parti'den önerilecek isimler arasından belirlenecek.