Şair Ve Yazarlardan Kadın Meclisi'ne Ziyaret

Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Nuri Taner ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi'ni ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi, Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği yöneticilerini konuk ettiler. Dernek Başkanı Nuri Taner ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl, "Kadın Meclisi olarak bir çok konuda çalışmalar sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında üyelerimizin gelişimini sağlamak adına da her hafta kapasite geliştirme programı adı altında konusunda uzmanlaşan isimleri ağırlıyoruz. Bu programda Yalova Şairler ve Yazarlar Derneğimizi de görmekten büyük bir gurur duyarız. Zira Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği'nin de çok aktif bir şekilde çalıştığını ve ilimizde sanatın yaygınlaştırılması ve sevdirilmesi için çaba harcadıklarını yakından takip ediyoruz" diye konuştu.

Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Nuri Taner ise Kadın Meclisi tarafından hayata geçirilen bir çok proje olduğunu bildiklerini özellikle küçük yaştaki çocukların evlendirilmesinin önüne geçmek için halkın bilinçlendirilmesine yönelik yapılan çalışmaları takdirle takip ettiklerini dile getirdi. Çocuk Gelinler Projesine kendilerinin de destek verdiklerini bu anlamda dernek olarak kendilerine düşen bir şey olması halinde ellerinden geleni yapacaklarını belirten Taner, "Biz sadece sanat ve sanatçının değil toplumu ilgilendiren her konuda da üstümüze düşeni yapmayı hedefleyen bir derneğiz. Kadın Meclisimizi de bu anlamda yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyoruz. Kadın Meclisi'nin kapasite geliştirme programı kapsamında bizde üyelerle buluşabilir ve onlarla sanat ve şiir dolu bir sohbet gerçekleştirebiliriz" diye konuştu.