“Özel Bireylere Yönelik Çalışmaları Destekliyoruz”

Özel bireyleri ağırlayan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Özel bireylerin topluma kazandırılması ve onların yaşam kalitelerinin artırılması için yapılan her türlü çalışmayı destekliyoruz.” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 12:00
yalovamiz.com

Merkezi İstanbul’da bulunan Özel Metin Sabancı Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi yöneticileri ve buradan hizmet alan özel bireyler, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda konuklarını kabul eden Vali Kaya, merkezin müdürü Emel Alanyalıoğlu’ndan merkezin faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Ziyarette özel bireylerle tek tek ilgilenen ve onlarla samimi sohbetler eden Vali Kaya, özel bireylerin rehabilitasyon ve eğitimlerine yönelik yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini belirtti. Vali Kaya, “Özel bireylerin topluma kazandırılması ve onların yaşam kalitelerinin artırılması için yapılan her türlü çalışmayı destekliyoruz. Rehabilitasyon ve eğitim alanındaki çalışmaların daha da geliştirilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Ziyaretin anısına, Özel Metin Sabancı Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ndeki özel bireyler tarafından yapılan bir resim Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya hediye edildi. Vali Kaya, bu anlamlı hediye için özel bireylere teşekkür ederek, onların başarılarının kendilerini gururlandırdığını ifade etti.