Otoyolda 2 Araç Birbirine Girdi: 3 Yaralı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Kılıçköy gişeleri mevkiinde meydana gelen kaza da 3 kişi yaralanırken 2 araç hurdaya döndü.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Gebze-İzmir otoyolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza, Kılıçköy gişeleri mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 34 SY 076 plakalı bir panelvan araç, önünde seyreden bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan panelvan araç metrelerce sürüklendi. Her iki araçta da ciddi maddi hasar oluştu.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Takla atan araçta sıkışan sürücü, Çiftlikköy İtfaiyesi ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle otoyolda ulaşım tek şeride düşerken uzun araç kuyrukları oluştu. Kazada ağır hasar gören araçların yoldan çekilmesinin ardından trafik normale döndü. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.