Muhtarlardan Köfteci Yusuf’a Tam Destek

Ürünlerinde domuz eti kullandığı tespit edilen Köfteci Yusuf, ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldı. Belgelerin doğruluğu araştırılırken Köfteci Yusuf'a Yalovalı muhtarlar sahip çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 11:29
yalovamiz.com

Muhtarlar toplu olarak gittikleri Köfteci Yusuf’ta kahvaltı yaptılar. Burada konuşan Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, “Köfteci Yusuf’a yönelik yapılan bir komplodan ibarettir” dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti olduğu tespit edilmesi sonrasında gündeme yerleşen Köfteci Yusuf'a Yalovalı muhtarlardan destek geldi. Köfteci Yusuf’un Yalova Şubesi’ne giden Yalovalı mahalle ve köy muhtarları, burada kahvaltı yaptılar. Olayın bir komplo ve itibarsızlaştırma çalışması olduğunu ifade eden Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir Köfteci Yusuf'a sahip çıktı. Yerli ve milli olan işletmelere tüm Türk halkı gibi halkın temsilcisi olan muhtarlar olarak da sahip çıkacaklarını dile getiren Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, “Biz 1 haftadır ülke gündemini işgal eden Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti çıkması olayının bir komplodan ibaret olduğunu düşünüyoruz. 12 bin kişiye istihdam sağlayan ve 280 tane şubesi olan milli ve yerli Köfteci Yusuf itibarsızlaştırmak isteniyor. Ben yaşanan bu olaya da bir itibar suikastı diyorum. Gelişen ve büyüyen bu işletmeye dışarıdan bir müdahale yapılmak istendiğine inananlardanım. Zira Köfteci Yusuf uluslararası bir atılım yapmak üzerineyken böyle bir olayla karşı karşıya kaldı. Biz halkın temsilcileri olarak her zaman yerli ve milli olan işletmelerimize destek vermeyi sürdüreceğiz. Muhtarlar olarak biz Köfteci Yusuf başta olmak üzere yerli ve milli işletmelerimizde gönül rahatlığı ile yemek yemeye devam edeceğimizi buradan ifade etmek istiyoruz. “ dedi.