Laçin’den Koruma Altındaki Çocuklara Hediye

Koruma Altındaki Çocuklara Yeni Eğitim Yılı Ziyareti Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, koruma altındaki çocukları ziyaret ederek yeni eğitim yılında başarılar diledi. Laçin, çocuklara çeşitli hediyeler de vererek onların taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova’da bulunan koruma altındaki çocukların kaldığı kurumlara giden Laçin, çocuklarla uzun uzun sohbet etti. Çocukların eğitim durumları, hobileri, hayalleri ve sorunları hakkında konuşan Laçin, onlara destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Laçin, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların en iyi şekilde eğitilmeleri ve vatana millete hayırlı bireyler olarak yetişmeleri için çalışıyoruz. Yeni eğitim yılında hepsine başarılar diliyorum. Onların yanındayız.” dedi.

Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler de sunan Laçin, onlarla uzun uzun sohbet etti. Çocuklar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Laçin’e teşekkür ettiler.

Ziyaretin ardından kurum yöneticileri ile bir araya gelen Laçin, kurumlar, çalışmalar ve talepler hakkında istişarelerde bulundu. Kurumların ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli adımların atılacağını belirten Laçin, kurum personeline de özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.