Köy Yollarında Asfalt Atilimi

Yalova’da köy yollarında yapılan sıcak asfalt çalışmaları hızla sürüyor. Vali Dr. Hülya Kaya, Geyikdere ve Ahmediye köylerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yolların güvenli, hızlı ve modern hale gelmesi için yapılan bu adımları memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 11:36
yalovamiz.com

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Güyükgümüş, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ile birlikte asfaltlama yapılan noktalarda incelemelerde bulunarak, işçilere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Köy muhtarları ile de bir araya gelen Vali Kaya, “Yol çalışmalarımız sayesinde köylerimize daha güvenli ve modern ulaşım imkânı sağlıyoruz. Bu, köylerimizin kalkınması için büyük bir adım" dedi.

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ise asfalt plentinin devreye girmesiyle birlikte kendi asfaltlarını üretebildiklerini vurgulayarak, “Bu sayede maliyetler daha uygun hale geliyor. Ürettiğimiz asfaltı sadece kendi projelerimizde değil, ihtiyaç duyan belediyelere de temin ediyoruz. 2024 yılı itibarıyla yol yapımını seferberlik yılı olarak ilan ettik ve 2025 yılına kadar önemli bir yol yapım, asfaltlama ve bakım-onarım sürecini tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu. Köy muhtarları da yolların modernize edilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek İl Özel İdaresi'ne teşekkür ettiler. Bu çalışmaların köyler arası ulaşımı daha konforlu hale getirdiğini belirttiler.