Jandarmadan Silah Operasyonu

Yalova Jandarması aldığı bir istihbaratı değerIendirerek kurusıkı silahların namlularını değiştirerek silaha dönüştüren bir işletmeye baskın yaptı. Baskında silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü Beldesi’nde bulunan sanayi sitesi içerisinde kurusıkı silahların namlusunun değiştirilerek silaha dönüştürüldüğü istihbaratını alan Yalova Jandarma Komutanlığı belirlenen adrese operasyon düzenledi. E.G. isimli şahsa ait iş yerinde yapılan aramada, 4 adet tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, bin 110 adet tabanca mühimmatı, 57 adet tüfek mühimmatı, 34 adet tabanca parçası, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 adet hassas terazi bulundu. E.G., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, hakkında yasal işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edildi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayiş ile kamu düzenini korumak maksadıyla, başta uyuşturucu olmak üzere her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.