Jandarma 2,5 Kilo Skunk Ele Geçirdi

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, İstanbul’dan Yalova’ya uyuşturucu madde getiren 3 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin araç, ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ve silahlar ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Ş.A. ve B.B isimli şahısların İstanbul’dan Yalova’ya uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaştı. Ekipler, şüphelilerin kullandığı aracı Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde durdurdu. Araçta yapılan aramada 2.5 kilogram skunk olarak adlandırılan uyuşturucu madde bulundu.

Şüphelilerin uyuşturucuyu satacağı alıcı S.G.'nin Çiftlikköy ilçesi Taşova beldesindeki evi ve işyerine de baskın düzenleyen ekipler, burada da çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi. Ekipler, ev ve işyerinde yaptıkları aramalarda 1 adet ruhsatlı 9 mm tabanca, 1 adet ruhsatsız 9 mm tabanca, 1 adet kurusıkı tabancadan bozma 9 mm tabanca, 1 adet şarjör, 1 adet taktik bıçak, 360 gr. skunk uyuşturucu, 23 adet ectacy uyuşturucu hap, 1 adet Iyrica marka yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hap, 3 gr. reçine esrar, 7 gr. kenevir tohumu, 40 gr. metamfetamin uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu alışverişinde kullanılacağı değerlendirilen 120 bin 820 TL nakit para buldu.

Olayla ilgili olarak yakalanan 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, toplumun korunmasına yönelik başta uyuşturucu madde olmak üzere her türlü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.