İşkur Aday Havuz Sistemi Tanıtıldı

Yalova İŞKUR, yeni devreye aldığı Aday Havuz Sistemi’ni işverenlere tanıtmak amacıyla bilgilendirme toplantılarına başladı. İşverenler, sistem sayesinde eleman ihtiyacını daha kısa sürede karşılayabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 10:12
yalovamiz.com

Yalova Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, işverenlere yeni uygulamaya geçirilen Aday Havuz Sistemi ve istihdam teşvikleri tanıtıldı. İŞKUR toplantı salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Yalova İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede, bu uygulamanın işverenler için büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.

Dede, yaptığı konuşmada, "Aday Havuz Sistemi ile işverenlerimiz, İŞKUR'a kayıtlı iş arayanlara kolayca ulaşabilecek, ilan açmadan aradığı elemanları bulabilecekler. İŞKUR sisteminde kayıtlı iş arayanlarla hızlıca iletişime geçebilecek ve iş gücü ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabilecekler" dedi. Ayrıca, toplantıların amacının yeni sistemi işverenlere tanıtarak kullanımını yaygınlaştırmak olduğunu vurgulayan Dede, işverenlerin eleman ihtiyaçlarını en kısa sürede giderebileceklerini dile getirdi.

Toplantılar, İŞKUR e-dönüşüm uygulamaları da dahil olmak üzere interaktif bir şekilde gerçekleşecek ve ilk etapta 12 grubu kapsayan bir bilgilendirme programı ile 180 işyeri temsilcisi bu toplantılara katılacak. İl Müdürü Erhan Dede, tüm işverenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, Aday Havuz Sistemi'nin Yalova’daki iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.