İl Temsilcilerinden Gözüm’e Ziyaret

Yalova’da faaliyet gösteren çeşitli spor branşlarının il temsilcileri, Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, sporun önemi, gençlerin spor yapmaları için teşvik edilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova’da faaliyet gösteren çeşitli spor branşlarının il temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyarete, Judo Federasyonu İl Temsilcisi Abdurrahim Kaymaz, Tekvando İl Temsilcisi Bahadır Şaban, Karate Federasyonu İl Temsilcisi Yardımcısı Aybüke, Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kamberoğlu, Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Yavuz Tınaz, Boks Federasyonu İl Temsilcisi Ali Aydın, Güreş İl Temsilcisi Hakkı Bağatar ve Gelişmekte Olan Spor Branşları İl Temsilcisi Ali Varelci katıldı.

Yalova Spor İl Temsilcileri, Emniyet Müdürü Salih Gözüm’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, sporun gençlerin sağlıklı, saygılı ve şampiyon bir nesil olarak yetişmesi için önemli bir araç olduğunu söyledi. İl Temsilcileri, ilde süren sportif faaliyetler konusunda da Gözüm’e bilgiler verdi.

Emniyet Müdürü Salih Gözüm ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporun toplumun her kesimine hitap eden bir faaliyet olduğunu belirtti. Gözüm, “Spor, insanların hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarını korumalarına, hem de birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmelerine katkı sağlar. Spor yapan gençler, hem kendilerine hem de ülkelerine faydalı olurlar. Bizler, emniyet teşkilatı olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Sporun desteklenmesi ve yaygınlaştırılması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.