Gençler Resimleri İle Büyük Zaferi Anlattılar

Yalova Gençlik Merkezleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla “Zafere Giden Yol” ana temalı bir resim sergisi düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

 Yalova Gençlik Merkezi Bahçesinde gerçekleştirilen sergide, gençler tarafından çizilen resimler yer aldı. Resimlerde, Kurtuluş Savaşı’nın önemli olayları, kahramanları ve zaferin coşkusu yansıtıldı.

Yalova Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen serginin açılışını Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Yalova Gençlik Merkezleri Müdürü Celal Kahveci ve davetliler yaptılar. Ardından sergide yer alan resimleri tek tek inceleyen katılımcılar, gençleri kutladılar.  Gençlerin çizdikleri resimlerle milletimizin tarihinde çok önemli bir yere sahip olan 30 Ağustos zaferini anlattıklarını ifade eden Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, “Bu sergi, gençlerimizin tarih bilincine sahip olduğunu ve atalarımızın verdiği mücadeleyi unutmadığını gösteriyor. Biz de Yalova Gençlik Merkezleri olarak gençlerimizin sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılımını destekliyoruz. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.