Çiftlikköy'de Bayram Denetimi

Çiftlikköy'de Kurban Bayramı öncesinde denetimler gerçekleştirildi. Yol denetimlerine Çınarcık Kaymakamı Cengiz Karabulut da katılarak Jandarma yetkililerinden bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut,Kurban Bayramı öncesinde Çiftlikköy ilçesinde Yalova -İzmit Karayolunda Jandarma ekipleriyle birlikte trafik denetleme çalışmalarına katıldı. Çiftlikköy Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Kaymakam Karabulut’un trafik genel asayişin temini ile vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması ve bulundurulması yasaklanmış her türlü suç aletlerinin ele geçirilmesi amacıyla, İlçemiz Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan asayiş yol uygulamalarını denetledi" denildi

Kaymakam  Cengiz Karabulut, "İlçemiz genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması ve bulundurulması yasaklanmış her türlü suç aletlerinin ele geçirilmesi amacıyla; İlçemiz Jandarma Komutanlığı tarafından Trafik Kontrol Noktasında yapılan asayiş yol uygulamalarını denetledik" dedi."

Denetleme esnasında yetkililerden bilgi alan Karabulut, İlçe güvenliğinin sağlanması için yoğun çalışma içinde olan kolluk güçlerine teşekkür etti. Anayasa ve kanunlarla verilen yetki ve sorumluluklar çerçevesinde ilçede gerçekleştirilmesi muhtemel her türlü olaylara karşı önceden müdahale edilerek, önleyici kolluk faaliyetlerinin en üst seviyede yerine getirilmeye çalışıldığını belirtilen Kaymakam Karabulut, genel asayiş yol uygulamalarının devam edeceğini ifade etti.