Canikli Zabıtaların Haftasını Kutladı

Yalova'nın Termal ilçesindeki belediye başkan vekili Güven Canikli, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personellerini makamında kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Canikli, zabıtaların gününü kutlayarak, ilçede halkın huzur ve güvenini sağlamak için gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Termal Belediye başkan vekili Güven Canikli, zabıta teşkilatının 197'nci yıl dönümü dolayısıyla Termal Belediyesi Zabıta Amirliği personellerini makamında ağırladı. Ziyarette zabıtalarla sohbet eden Canikli, onların ilçede önemli bir görev üstlendiklerini belirtti.

Canikli, "Zabıtalarımız ilçemizde halkın huzur ve güvenini sağlamak adına özveri ile çalışmaktadır. Onlar belediyemizin yüzüdür. Halkımızla birebir temas halindedirler. Bu nedenle onların çalışma şartlarını iyileştirmek ve moral motivasyonlarını arttırmak bizim için önemlidir" dedi.

Canikli, zabıtaların gününü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.  Zabıta Amirliği yetkilileri ise kendilerine verilen desteklerden dolayı Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar adına Termal Belediyesi Başkan Vekili Güven Canikli'ye teşekkür ettiler. Termal Belediyesi Başkan Vekili Güven Canikli ve zabıta personelleri daha sonra bir süre daha istişarede bulundular.