Canbay'dan Öğrencilerine Okul Hediyesi

Yalova'nın Subaşı ilçesindeki belediye başkanı Turan Canbay, yeni eğitim öğretim yılında okula yeni başlayan tüm 1. sınıf öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

 Canbay, uyum eğitimi kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilere hediyelerini verdi.

Subaşı Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında ilçedeki ilkokul öğrencilerine bir sürpriz yaptı. Belediye başkanı Turan Canbay, Subaşı İlköğretim Okulu ve Haci Ali Saruhan İlköğretim Okulu'nda okula yeni başlayan tüm 1. sınıf öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. Canbay, bu destekle çocukların eğitime olan ilgisini arttırmayı amaçladıklarını söyledi.

Canbay, uyum eğitimi kapsamında okulla ilk kez tanışan ilkokul 1'nci sınıf öğrencilerini sınıflarda ziyaret ederek onlara okul hediyelerini verdi. Eğitime çok önem verdiklerini ifade eden Canbay bu yıl ilk kez okulla tanışan miniklerin eğitimi sevmeleri için her yıl olduğu gibi bu yıl da onları hedilelerle karşıladıklarını ifade ederek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız. Milletlerin geleceği gençliğe ve gençliğin eğitimine bağlıdır. Yeni eğitim öğretim yılında eğitime desteğimiz artarak devam edecektir. Çocuklarımıza sahip çıkmaya, destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Öğrencilerin velileri de Turan Canbay'a teşekkür ederek, "Başkanımızın bu güzel jestinden dolayı çok mutlu olduk. Çocuklarımızın yüzleri güldü. Okula daha hevesli gidiyorlar. Başkanımızın eğitime verdiği önemi biliyoruz. Kendisine minnettarız" diye konuştular. Ziyaretlerden sonra okul yöneticileri ve öğretmenlerle de istişarelerde bulunan Canbay eğitime desteğinin süreceğini ifade etti. 2023-2024 Eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere hayırlı olmasını diledi.