Can Özüm Sağlık Festivali Başladı

Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) önderliğinde ve Yalova Üniversitesi paydaşlığında düzenlenen Can Özüm Sağlık Festivalinin startı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 12:15
yalovamiz.com

Merkez Kampüste gerçekleşen festival açılışına Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca da katılırken, çok sayıda sivil toplum kuruluşu açtığı stantlarda katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜKAM) koordinasyonunda Yalova Üniversitesi Fizyoterapi Araştırma Merkezi (YUFİZYOM) ve Spor Bilimleri Fakültesi’nin de paydaş olarak yer aldığı festivalde katılımcılar, meme kanserinden korunma ve tarama programlarını tanıma fırsatı buldu. Merkez kampüste kurulan festival alanında ayrıca çeşitli sanat ve spor atölyeleri yer aldı.

Can Özüm Sağlık Festivali 11 Ekim-13 Ekim 2024 tarihlerinde şehir merkezinde devam edecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek festival kapsamında çeşitli atölyelerin yanı sıra folklor gösterileri ve konser programı yer alıyor.