Başkonsolos Sudratjat'dan Vali Yılmaz'a Ziyaret

İstanbul Başkonsolosu Herry Sudratjat Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek il ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz İstanbul Başkonsolosu Herry Sudratjat'ı makamında kabul etti. Valiliğe gelişinde anı defterini imzalayan Sudratjat ardından Vali Yılmaz'la makamında sohbet etti. Endonezya ve Türkiye arasında güçlü dostluk bağlarının bulunduğuna dikkat çeken İstanbul Başkonsolosu Herry Sudratjat her iki devletinde ilişikileri daha da kuvvetlendirmek adına çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi. Yalova'nın da çok güzel ve hızla gelişen bir kent olduğuna dikkat çeken Başkonsolos Sudratjat ilde süren çalışmalar hakkında da Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'dan bilgiler aldı.

İstanbul Başkonsolosu Herry Sudratjat'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ise Yalova'nın Marmara Bölgesinin ortasında 3 büyük metropolün arasında tarihi, doğası ve turstik potansiyeli ile bir cennet olduğunu söyledi. İlin tüm bu potansiyellerini en iyi şekilde kullanması amacıyla bir çok çalışma yapıldığını da dile getiren Yılmaz süren çalışmalar hakkında da konuğuna bilgiler aktardı. Vali Yılmaz İstanbul Başkonsolosu Herry Sudratjat'a ziyaretinin anısına bir de hediye sundu.