Armutlu Belediyesi'nden Kış Öncesi Yol Bakım Atağı

Armutlu Belediyesi, kış ayları ve yağışlar başlamadan önce ilçedeki bozuk yolların bakım ve onarımını tamamlamak için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 10:37
yalovamiz.com

Çalışmalar kapsamında ilçenin ana arterleri, cadde ve sokaklarında detaylı incelemeler yapılarak, öncelik sıralaması belirlendi.

Armutlu Belediyesi, yaz sezonunun yoğunluğu nedeniyle lokal düzeyde yapılan yol bakım çalışmalarını, sonbahar aylarının gelmesiyle hızlandırdı. Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, kış ayları gelmeden önce yol bakım ve onarımlarını tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Arslan, "Yaz sezonunda tatilciler nedeniyle yolları tam anlamıyla onaramadık. Sonbahar itibariyle tatilcilerin ilçeden ayrılmasıyla bu çalışmaları hızlandırdık. Kış aylarında yağışlar sebebiyle kapsamlı yol bakımları yapmak zor oluyor. Bu yüzden kısa sürede tüm yollarımızı elden geçirip çalışmalarımızı tamamlayacağız. Vatandaşlarımızın bu süreçte gösterdiği sabır için teşekkür ederim," dedi.

Yol çalışmalarıyla ilgili memnuniyetlerini dile getiren ilçe sakinleri, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve ekibine teşekkür ederek, çalışmaların ilçeye büyük katkı sağladığını ifade ettiler.