Altınova’da Sıcak Su Sondajı Başlıyor

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral TOKİ konutları ve Sıcak Su Sondajı projelerinin kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ilçe için çok önemsediği 2 projenin de kısa süreler içerisinde hayata geçirilmesini planladıklarını dile getirdi. Bu projelerin başını çeken Altınova TOKİ Konutları konusunda Kahramanmaraş’ta yaşanan depreme dayalı olarak bir gecikme yaşandığını vurgulayan Oral, projenin tüm hazırlıklarının tamam olduğunu ifade etti. TOKİ’nin deprem bölgesindeki konutları tamamladıktan sonra yeniden ülke genelindeki diğer illerle birlikte Altınova’da ki konutların da inşasına başlayacağını ifade eden Oral, “İlçemizde yapılacak olan TOKİ Konutlarının kurası da çekildi aslında ama yaşanan Kahramanmaraş Depremi sonrasında TOKİ bütün gücüyle depremzedeler için konut yapımına koyulunca Altınova’da ki TOKİ konutlarının yapımı bir tık gecikti. Ben projenin kısa süreler içerisinde planlanan şekilde yeniden başlamasını bekliyorum.” dedi.

“Sıcak su turizme katkı sunar” Altınova Belediye Başkanı Metin Orak ilçe açısından çok önemsediği bir diğer projenin ise sıcak su projesi olduğunun altını çizdi. Kısa süre içerisinde sondajlara başlanacağı müjdesini de veren Oral, “Yine belediye olarak sıcak su sondajına giriyoruz. Ruhsatları ve izinleri bitti. Kısa süre içerisinde bu anlamda ilk sondajı yapmayı planlıyoruz. Sıcak suyu bulmamız durumunda bu ilçemiz turizmine çok büyük bir katkı sağlayacak” diye konuştu.