Aktarzane Abd Pazarına Açılıyor

Yalovalı Safa Doğan Amerika’daki Internotianal Esthetics Cosmetic-SPA Conferance ve Coffe Fest’e katılarak Yalova’yı temsil etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın temsilcisi olarak Amerika’da düzenlenen Internotianal Esthetics Cosmetic-SPA Conferance ve Coffe Fest’e katılan tek Yalova firması Aktarzane oldu. Aktarzane İşletmecisi Safa Doğan, Newyork’ta şube açma ve ihracat konusunda Newyork Başkonsolosluğu Ticari Ateşesi Filiz Kösener ile görüştü. Doğan, Türk gıda firmalarıyla Newjersey ve Brooklyn’de ticari temaslar kurduklarını söyledi. Doğan, Amerika’da tıbbi bitkisel ürün üretimi yaparken, pazar araştırması da yaptıklarını belirterek, “Yalova’yı Amerika’da en iyi şekilde tanıttık” dedi.

Amerikalılar’dan ilgi gördü

Doğan, iş gezisinin verimli geçtiğini ve çokça tecrübe kazandıklarını ifade ederek, “Amerikalı vatandaşların Türk ürünlerine olan ilgisinden çok memnun kaldık. Yakında ilk ihracatımızı yaparak markamızı dünyaya duyuracağız. Yalova’nın markası ‘Aktarzane Cafe&Shop’ için Newyork, Newjersey ve Brooklyn’deki yatırımcılarla franchise görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.