Acar Üniversite Öğrencileri İle Deneyimlerini Paylaştı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Yalova Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi öğrencileri ile biraraya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 10:06
yalovamiz.com

Yalova Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi öğrencileri, siyaset ve yerel yönetim konularında bilgi almak adına Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a konuk oldular. Yalova Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Salih Batal ve öğrencileri Termal Otel’de konuk eden Acar, burada gençlerle sohbet etti. Gençleri ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Acar, gerek yerel yönetim ve gerekse siyaset alanlarında öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Burada öğrencilerin yönelttiği soruları da tüm içtenliği ile cevaplayan Acar, “Sizler devlet kurumları, sivil toplum kuruluşları, uluslararası kuruluşlar, özel şirketler ve akademik kuruluşlar gibi çeşitli kurumlarda önemli görevler alacaksınız. Ya da kamuda kamu politikaları oluşturacak ve bunların uygulanmasında görev alacaksınız. Yani geleceğin yöneticileri sizlerin arasından çıkacak. Bu noktada sizlerle deneyimlerimi paylaşmaktan ve sizlerin kafasına takılan sorulara cevap verebilmekten büyük bir mutluluk duydum. Sizlerle yeniden biraraya gelmeyi çok isterim” dedi.

Kendilerini konuk ederek deneyimlerini paylaştığı için öğrencileri adına teşekkür eden Yalova Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Salih Batal ise Acar’la ilerleyen süreçte yeniden biraraya geleceklerini ifade etti.