Acar Bakan Ersoy İle Termal’i Konuştu

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, ilçe turizminin geliştirilmesi ve önemli projelerin hayata geçirilmesi konusunda destek talebinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 10:39
yalovamiz.com

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ilçedeki turizm projelerinin desteklenmesi ve yatırımların artırılması amacıyla Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Ziyaretine ilk olarak AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü makamında ziyaret ederek başlayan Acar, ilçenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik görüş alışverişinde bulundu. Ardından Gazi Meclis’te Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelen Acar, ilçenin sorunları ve projeleri üzerine kapsamlı bir istişare gerçekleştirdi.

Turizm Tahsisleri Gündemdeydi

Ziyaretin en önemli gündem maddelerinden biri, turizm tahsisleri oldu. Termal ilçesi için hayati önem taşıyan bu konu hakkında Bakan Ersoy’a teşekkür eden Acar, “İlçemizin geleceği açısından turizm tahsislerinin önemi büyük. Kültür ve Turizm Bakanımızın bu konudaki hassasiyeti bizler için çok değerli. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Projeler ve Talepler Konuşuldu

İlçede yapılması planlanan devlet yatırımları ve projelerle ilgili olarak da Bakan Ersoy’la görüşen Başkan Acar, Termal’in turizm potansiyelini daha da geliştirmek ve bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek için gereken adımları konuştu. Acar, ziyaretin çok verimli geçtiğini belirterek, “İlçemize yapılacak yatırımların takipçisi olmaya devam edeceğiz. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz bu temaslar, Termal’in geleceği açısından son derece faydalı oldu” ifadelerini kullandı.