3 Kilo Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Yalova’da uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenleyen polis ekipleri, farklı türlerde toplamda 3 kilo 41 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonda 4 şüpheli tutuklanırken, 15 şüpheliye de adli işlem yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1-10 Nisan tarihleri arasında il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar yürüttü.

Bu kapsamda, ikametgâhtan ya da araç içerisinden uyuşturucu madde satışı ve kullanıldığının tespiti üzerine adli makamlardan alınan karar doğrultusunda operasyon düzenleyen ekipler, A.A., A.M., Z.Ç. ve B.K. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Şüphelilerin ikametgâh, araç ve üst aramalarında narkotik maddeler arama köpeği Zeytin’in de katılımıyla 41.18 gram sentetik kannabinoid maddesi, 17.34 gram metamfetamin maddesi, 13.22 gram skunk maddesi, 9 adet ecstasy hap maddesi, 4.68 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ve 1 adet uyuşturucu madde kullanım düzeneği ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından A.A., A.M., Z.Ç. ve B.K. isimli şüpheliler hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçuyla ilgili olarak sevk edildikleri adli makamlarca A.A., A.M. ve B.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Z.Ç. isimli şahıs hakkında ise adli kontrol şartı tedbir kararı uygulandı.

Ayrıca kullanmak için uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen M.M.A., M.Y., İ.G., H.T., M.S.Ö., E.D., D.Y., Y.K., D.K., M.Ş.B., V.K., M.A., N.A., M.C.Ç. ve D.Y. isimli şahıslar olmak üzere toplam 15 şüpheli hakkında da adli işlem yapıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.