Yalovaspor, Yasin Palaz'ı Kadrosuna Kattı

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Yalovaspor, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-kırmızılılar, son olarak Yasin Palaz'ı kadrosuna dahil etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 10:59
yalovamiz.com

BAL 9. Grup'ta şampiyonluk hedefleyen Yalovaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, Yasin Palaz'ın takıma katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yalovaspor camiasının bir evladı olan Yasin Palaz ile anlaşmaya vardık. Kariyerinde birçok başarıya imza atan Yasin, bir süreliğine ayrıldığı camiasını yalnız bırakmamak adına Yalovaspor formasıyla geri dönmeyi tercih etti. Kendisine gelen yüksek miktarlı teklifleri geri çevirip, şehrine olan aidiyetini gösterdi," dedi.

Ali Yavru, Palaz’ın Yalovaspor’un zor günlerinde takımı yalnız bırakmadığını vurgulayarak, "Yalovaspor'un en kötü gününde dahi 'Yalovaspor' diyen bu camianın evlatlarını hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız," şeklinde konuştu.

Yasin Palaz’ın transferi, Yalovaspor’un BAL'da şampiyonluk yolunda attığı önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.