Semt77yalovaspor'a Amerikalı Oyun Kurucu

Semt77Yalovaspor bir Amerikalı ile daha kadrosunu güçlendirdi. Amerikalı 1.88'lik oyunkurucu ???????????????????? ???????????????????????????????????? son olarak Almanya'da Bundesliga'da oynuyordu. Hücum yetenekleri ile dikkatleri üzerine çeken Sherfield, takıma güç katacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 11:31
yalovamiz.com

Semt77Yalovaspor sosyal medya hesabı üzerinden ???????????????????? ????????????????????????????????????'ın takıma katıldığını taraftarlarına duyurdu. İlk idmanana katılacak olan oyuncunun Cumartesi günü oynanacak olan Türk Telekom maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Hücum yetenekleriyle dikkat çeken Grant Sherfield son olarak Almanya Bundesliga'da Rasta Vechta forması giyen Sherfield, İsrail'de Hapoel Be'er Sheva takımında da oynadı. Burada 14.0 sayı, 3.6 ribaunt ve 4.1 asist ortalamalarıyla başarılı bir sezon geçirdi. İsrail Kupası'nda yarı finale kadar yükselen ekibin önemli parçalarından biri olan Sherfield, hücum liderliği ve saha görüşü ile tanınıyor​. Teknik kadronun tavsiyesiyle transfer edilen Sherfield'ın, takımın oyun kurucu pozisyonunda büyük katkı sağlaması bekleniyor.