Samanlıspor Yönetiminden Okul’a Ziyaret

2024-2025 sezonunda 1. Amatör Küme B Grubunda şampiyonluğun en güçlü adayı olan Samanlıspor yönetimi ziyaretlerine devam ediyor. 

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 11:30
yalovamiz.com

Eflatun Sarılı ekibin başkanı Erkan Aydoğar, başkan yardımcısı Osman Pehlivan ve başarılı çalıştırıcısı Suat Özden, yeniden Garden A.Ş. Yönetim Kurulu başkanlığına seçilen Abdullah Okul’u ziyaret etti.

Yalova’ya sağladıkları ekonomik katkıdan ve Samanlıspor’a verdiği destekten ötürü Erkan Aydoğar ve Osman Pehlivan, Okul’a adının yazılı olduğu “77” numaralı formayı hediye etmeyi ihmal etmediler. “Abdullah ağabeyimize teşekkür ediyorum”

Eflatun Sarılı ekibin genç ve başarılı başkanı Erkan Aydoğar,” Abdullah ağabeyimizi ziyaret edip başarı dileklerimizi iletip, kulübümüzün formasını armağan ettik. Hem kendisi hem de Garden A.Ş. Yalova’mızın kalkınmasında önemli rol oynuyor. Bunun yanı sıra her zaman spora ve sporcuya destek olup öncülük ediyor. Samanlıspor camiası olarak sporun ve sporcunun dostu olduğu için Abdullah Okul ağabeyimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.