Girgin Camiadan Destek İstedi

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) Başkan adayı Koray Girgin, camiadan destek talep ederek, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yola çıktığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 11:35
yalovamiz.com

TVGFB Federasyon Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Koray Girgin, başkanlık döneminde kulüpler, sporcular, antrenörler ve hakemlerin sesine kulak verecek bir yönetim anlayışı benimseyeceğini ifade etti. Girgin, "Uzun yıllardır spor camiasında hep birlikte attığımız adımlar sayesinde sporumuzu geliştirdik. Şimdi, federasyonumuzu uluslararası düzeyde daha iyi noktalara taşımak için başkanlığa adayım" dedi.

Başkanlık vizyonunu anlatan Girgin, gençlik projeleri, dijitalleşme ve uluslararası başarıyı hedefleyen somut projeler üzerinde çalıştığını vurguladı. Özellikle genç yetenekleri keşfetme, sporculara modern antrenman teknikleri sunma ve uluslararası turnuvalarda daha fazla başarı elde etme gibi projeleri hayata geçirmek için destek beklediğini belirtti. "Federasyonumuzu hep birlikte şekillendirelim, daha büyük başarılara ulaşmak için desteğinizi bekliyorum" diye ekledi.