Çiftlikköy’ün Sultanları Lige Galibiyetle Başladı 3-1

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9.Grup’ta ligin ilk karşılaşmasında Bursa Nilüfer Belediyespor’u konuk eden Çiftlikköy Belediyespor, zorlu mücadeleden 3-1’lik skorla ayrılarak lige 3 puanla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 11:28
yalovamiz.com

Mücadeleye Aslı, Hazal, Buse, Merve, Ceren ve Libero Elif altılısıyla başlayan Çiftlikköy’ün Sultanları, karşılaşmanın ilk setinde rakibini 25-16’lık skorla geçmesini bildi. Bursa ekibinin etkili savunmasını aşmakta zorluk yaşayan kırmızı siyahlılar, 27. dakikada 13-12’lik skorla mücadelede ilk kez öne geçerken, üstünlüğünü set sonuna kadar taşıdı ve kalan dakikalarda rakibine sadece 3 sayı verdi. 25-16 Çiftlikköy ekibinin üstünlüğüyle biten ilk setin ardından ikinci sette Nilüfer Belediyespor birbiri ardına aldığı sayılarla 25-10’luk skoru buldu ve mücadelede 1-1’lik eşitliği sağladı.

Heyecan fırtınası şeklinde geçen üçüncü sette Bursa ekibinin direncini özellikle Buse’nin servisten kazandırdığı sayılarla kıran Çiftlikköy’ün Sultanları, bu seti 25-11 gibi net bir skorla alarak 2-1’lik skorla mücadelede öne geçen taraf oldu. Çekişmeli geçen son seti 25-23 kazanan Çiftlikköy Belediyespor, karşılaşmayı da 3-1 kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

İlginç mücadele, geçtiğimiz sezon Çiftlikköy Belediyespor’la Play-Off’larda 1.Lig’e çıkma mücadelesi veren Antrenör Kurtuluş Kantar Turhan’la, Çiftlikköy Belediyespor’la 1.Lig’e yükselme sevincini yaşayan Antrenör Mihrican Deviren’in de karşı karşıya getirirken, kazanan Mihrican Deviren’in öğrencileri oldu. Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın, lige iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “Kazanarak başladığımız için sevinçliyiz. Oyuncularımızı,  teknik heyetimizi ve bize destek veren tribündeki voleybolseverleri tebrik ediyoruz. Güzel bir mücadele ortaya koyan rakibimizi de tebrik ediyoruz. Ligin bundan sonraki maçlarında da galibiyetlerle devam ederek iyi bir seri yakalamak istiyoruz” dedi.