Akalp Uluslararası Mini Hentbol Semineri’ne Katıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen II. Uluslararası Mini Hentbol Semineri’nde eski hentbol oyuncusu ve antrenörü olan Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Uğur Akalp katılarak destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 10:01
yalovamiz.com

Seminer 108 antrenörün katılımı ile üç Alman mini hentbol uzmanı Ina Knobloch, Matthias Kornes ve Julian Bauber'in teorik ve uygulamalı eğitimleri THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonunda tamamlandı.

4 günlük seminer boyunca Uğur Akalp, çevirmenlik yaparak eğitimlerin sorunsuz tamamlanmasını sağlarken ayrıca, THF yetkilileriyle görüşüp Mini Hentbol Projesi’ni Armutlu’da yapılmasını sağladı.

THF Gelişim Direktörü Prof. Dr. Murat Bilge : “Avrupa Hentbol Federasyonu ile federasyonunuz arasında imzalanan Master Plan Projemizin ikinci yılında II. Uluslararası Mini Hentbol Festivalini tamamladık. Ina Knobloch, Matthias Kornes ve Julian Bauer’in harika oturumlarıyla 4 gün geçirdik. Ankara Hentbol Akademimizin pırıl pırıl çocukları uygulama takımlarımız oldular. Türkiye’nin 44 farklı ilinden 108 antrenörümüz projemizin ve federasyonumuzun misafirleri oldular. Hem geçen yıl başlattığımız 2517 çocuğumuzla devam edeceğiz, hem de en az bir o kadar yeni çocuğumuzu projeye katacağız. Gururluyuz” dedi.