Vefa Salman’dan Bulgaristan Seçimlerine Destek

CHP Yalova Milletvekili aday adayı Vefa Salman, Bulgaristan genel seçimleri için Yalova ve beldelerde kurulan sandıkları gezdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Salman, seçimlerden çıkacak sonucun Bulgaristan’da yaşayan Türkler ve Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar açısından hayırlara vesile olmasını diledi.

CHP Yalova Milletvekili aday adayı Vefa Salman, Bulgaristan genel seçimleri için Yalova ve beldelerde kurulan sandıkları ziyaret etti. Salman, çifte vatandaş olan hemşerileriyle ve sandık görevlileriyle bir araya gelerek sohbet etti ve başarı dileklerini iletti. Salman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2 yılda 5. kez yapılan Bulgaristan genel seçimleri için Yalova GOP Mahallesi, Subaşı Beldesi ve Çiftlikköy 500 Evlerde kurulan 4 seçim sandığını gezdik. Çifte vatandaş hemşerilerimize hayırlı olsun dedik, başarı dileklerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.

Bulgaristan’da 2 Nisan’da yapılan erken genel seçimlerin ardından hükümet kurulamaması üzerine koalisyon görüşmeleri sürüyor. Türkiye’de yaşayan Bulgaristan vatandaşları da oy kullanabilmek için 2-4 Nisan tarihleri arasında sandık başına gitti.