“İyi Parti Milletin Tezahürü İle Kurulmuş Bir Partidir”

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, partinin 7. kuruluş yıldönümü vesilesiyle yayınladığı mesajında İYİ Parti'nin "milli iradenin bir tezahürü" olarak kurulduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2024 11:50
yalovamiz.com

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, partinin kuruluşunun 7. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kendir, İYİ Parti’nin “Medeniyet Yolunun Taşlarını Sadece Cesurlar Döşer” şiarıyla 25 Ekim 2016’da kurulduğunu belirtti. Yedi yıl önce milli iradenin tezahürü olarak ortaya çıkan partinin, millet için anlam ve öneminin bugün daha iyi anlaşıldığını ifade etti.

Kendir, açıklamasında, İYİ Parti’nin kurucu lideri Meral Akşener’e, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’na, Gazi Meclis’teki 30 milletvekiline ve partinin çeşitli kademelerinde görev almış tüm üyelerine teşekkürlerini sundu. "Teveccühleriyle onurlandıran halkımıza teşekkür ederiz" diyen Kendir, İYİ Parti'nin, ülke geleceğinin belirsizliğe sürüklendiği bu günlerde milletin sesi olmayı sürdüreceğini vurguladı.

"Milli ve Manevi Değerlerin Buluşma Merkezi"

Osman Kendir, mesajında, son zamanlarda Anayasa’nın değişmez maddeleri üzerinden sürdürülen tartışmalara değinerek, İYİ Parti’nin, Türk milletinin varlığına yönelen tehditlere karşı bir araya geldiğini belirtti. “Ülke yararına tüm siyasi fikirlerin buluşma merkezi olan İYİ Parti, sevdası Türkiye olan herkesi, merkezde bir araya gelmeye davet ediyor,” diyerek milli ve manevi değerlere bağlı olan herkesin İYİ Parti çatısı altında birleşmeye çağırdı.

Kendir, İYİ Parti’nin Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için mücadele etmeye kararlılıkla devam edeceğini belirterek, bu kutlu çatı altında milletin birliğini sağlamaya davet etti.