Akyol Köylere Çıkarma Yaptı

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, ildeki altı köyü ziyaret ederek vatandaşların ve muhtarların taleplerini dinledi. Akyol, köylerin ihtiyaçlarının il özel idaresi ve belediyeler tarafından karşılanması için çalışacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Sugören, Esadiye, Güney, Kurt, Safran ve Hacımehmet köylerini ziyaret eden AK parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’a  Akyol’a, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, il yöneticileri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, il genel meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Köy muhtarları ve vatandaşları dinleyen ve onlarla istişarelerde bulunan Akyol, köylerde yaptığı konuşmalarda, “Köylerimizin taleplerini aldık. Tüm taleplerini yakından takip edip yerine getireceğiz inşallah. Hoş sohbetleri, dua ve güzel dilekleri ile bizlerden desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Akyol’un köy ziyaretleri vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Köylüler, Akyol’a sorunlarını ve beklentilerini aktardılar. Akyol da köylülere çözüm sözü verdi.