Ak Parti Yalova Milletvekili Adaylarından Esnaflara Ziyaret

AK Parti Yalova Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ve Erhan Dede, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve partinin il yöneticileriyle birlikte Yalova’nın İstanbul Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen vekil adayları, seçim beyannamesinde yer alan ekonomik vaatleri de anlattılar.

AK Parti Yalova Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında Yalova’nın en işlek caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Vekil adaylarına Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Ayfın Kopuz ve AK Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de eşlik etti.

Ziyaret sırasında esnaflarla sohbet eden vekil adayları, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Esnafların en çok vergi, kira ve kredi borçlarından şikayet ettiklerini belirten vekil adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan seçim beyannamesinde yer alan ekonomi anlamında atılacak olan adımları da paylaştılar. Vekil adayları, esnafların dorunlsrını bilsiklerini yeni dönemde bu sorunların da bir bir çözüme kavuşturulacağını ifade ettiler.

Vekil adayları esnafların yönelttiği soruları da yanıtladılar. Esnafların bazıları vekil adaylarına teşekkür ederken, bazıları da eleştirilerini dile getirdiler.