Acar Yalova Milletvekillerini Ziyaret Etti

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar Yalova Milletvekillerini ziyaret ederek ilçede yaşanan sorunlar, talepler ve ihtiyaç duyulan merkezi yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 11:35
yalovamiz.com

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ile CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerinde vekillere çeşitli hediyeler de sunan Acar ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. İlçede yaşanan sorunlar, talepleri de vekillere ileten Acar, ihtiyaç duyulan devlet yatırımları hakkında da bilgiler paylaştı. Termal’in Yalova ve ülke turizm açısından çok büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden vekiller ise Termal’in taleplerinin karşılanmasının sağlanması adına ilgili bakanlıklarla gerekli görüşmelerin yapılacağını ifade ettiler.

AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a teşekkür eden Acar, “Vekillerimizle ilçemizdeki çalışmalar, ihtiyaç ve taleplerimizi görüştük. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı ilçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.