Subaşı Aile Sağlık Merkezi’ne Hayırsever Desteği

Subaşı beldesinde hayırsever ailelerin desteğiyle Zehra Türedi anısına Aile Sağlık Merkezi’ne yeni bir oda kazandırıldı. Oda, sağlıkçıların enjeksiyon, pansuman ve müdahale işlemlerini daha rahat yapmalarını sağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Subaşı beldesindeki Aile Sağlık Merkezi’ne Zehra Türedi anısına enjeksiyon, pansuman ve müdahale odası yaptırıldı. Subaşı Aile Sağlık Merkezi’nde düzenlenen mütevazi açılış törenine Subaşı Kent Konseyi Başkanı Zeki Gürsu, Aile Sağlık Merkezi sağlık personeli ve hayırsever aileler katıldı.

Törende konuşan Subaşı Kent Konseyi Başkanı Zeki Gürsu, sağlık ocağı ihtiyaçları konusunda yardımcı olan hayırsever ailelere teşekkür etti. Gürsu, “İnsan sağlığının son derece önemli olduğunun bilincinde olarak, özellikle bebek, çocuk ve yaşlılar için sağlık tedavilerinin daha kaliteli gerçekleşmesine ön ayak oldular. Bu vesileyle Zehra Türedi kardeşimizin anısını da yaşatmış oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Aile Sağlık Merkezi personelleri ise, “Enjeksiyon, pansuman ve müdahale odası büyük bir eksiklikti. Hayırsever ailelerimizin destekleri ile bu eksiğimiz de ortadan kaldırıldı. Bu sayede hastalarımıza daha iyi hizmet verebileceğiz. Hayırsever ailelerin bu desteği bizim için çok değerli.” diye konuştu.

Hayırsever aileler adına konuşan Türedi ve Atam aileleri ise beldede sağlık hizmetini veren ve yakın bir zamanda kaybettikleri Zehra Türedi anısına böyle bir hizmete katkıda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Hayırseverler, “Beldemiz sağlık ocağı ihtiyacını gidermek için yaptığımız bu desteğin hayırlısı olmasını temenni ediyoruz. Yakın zaman önce kaybettiğimiz kardeşimizin adını burada yaşayacak olmasından da son derece memnunuz” dediler. Subaşı Aile Sağlık Merkezi’ne enjeksiyon, pansuman ve müdahale odası yaptırdıkları için hayırsever ailelere teşekkür plaketi de takdim edildi.