YTSO Başkanı Demiryürek’ten Sigortacılara Ziyaret

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve yönetim kurulu üyeleri, Sigortacılık Haftası kapsamında Yalova’daki sigorta acentelerini ziyaret etti. Demiryürek, sektörün önemine vurgu yaparak sigortacıların Sigortacılık Haftası’nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 10:47
yalovamiz.com

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, 7. Komite Meclis Üyesi Rahmi Üstel, Ercan Özel, İl Delegesi Şenay Alış, 7. Meslek Komite Başkanı Mehmet Görpe ve Komite Üyesi Güven Şahin ile birlikte Sigortacılık Haftası dolayısıyla ilde faaliyet gösteren sigorta acentelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında sigortacılarla sektörün sorunları, beklentileri ve gelişmeleri üzerine sohbet edildi.

Sigortacılık sektörünün ticaret ve toplum için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Cemil Demiryürek, “Sigorta sektörü, işletmelerin ve bireylerin geleceğe güvenle bakabilmesi için çok önemli bir rol oynuyor. Bu nedenle her zaman sigortacılarımızın yanındayız ve sektörün gelişimi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Demiryürek, Sigortacılık Haftası’nı kutlayarak, sigorta acentelerinin Yalova ekonomisine ve iş dünyasına katkılarından dolayı teşekkür etti.