Yalova Lisesi İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Lisesi inşaatını yerinde inceleyerek, eğitim kalitesini artırmak adına yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 11:03
yalovamiz.com

Yalova Lisesi’nde devam eden inşaat çalışmaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, şantiye alanını ziyaret ederek, yetkililerden detaylı bilgi aldı. İnceleme sonrasında okulun yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerle bir araya gelen Akmeşe, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İnşaat alanındaki incelemesinin ardından açıklama yapan Halil İbrahim Akmeşe, “Yalova Lisesi binamızda çalışmalar hız kesmeden ve takvime uygun bir şekilde devam ediyor.  Her hangi bir aksama olmadan belirlenen sürede okulun tamamlanmasını bekliyoruz. Binamızın tamamlanması ile birlikte hem ilimizin köklü okullarından Yalova Lisesi hem de ilimiz modern bir okula daha kavuşacaktır” dedi.

Yalova Lisesi’nde yürütülen bu yatırımın, öğrencilerin daha nitelikli bir eğitim alabilmelerine katkı sağlayacağı ifade eden Akmeşe, eğitimde kalitenin artırılması için yapılan bu yatırımların önemine dikkat çekti .